קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות1
ציון בריאות92
מגזין

קארי דגים מלבר

קארי דגים מלבר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דג Malabar קארי. מנה אחת מכילה 3345 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 272 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 דקות. אם יש לכם פלפל צ'ילי, עגבניות, שמן קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו קארי תרד malabar / קארי תרד malabar בסגנון mangalorean, קארי סרטנים מלבר, ו איך לעשות קארי סרטנים Malabar (מתכונים דומים).

מרכיבים

10דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל צ'ילי אדוםפלפל צ'ילי אדום1קוקוס (רק הדבק)קוקוס (רק הדבק)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שמן קוקוסשמן קוקוס25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת כוסברהאבקת כוסברה10דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ3עלי קאריעלי קארי5דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זרעי חילבהזרעי חילבה200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דגים (רצוי דג ים)דגים (רצוי דג ים)1חבורהעלי כוסברה, קצוציםעלי כוסברה, קצוצים50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ג'ינג'ר, פרוסג'ינג'ר, פרוס10צ'ילי ירוק, חצויצ'ילי ירוק, חצוי10דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לתיבול בשרלתיבול בשר200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שמןשמן1kgsבצל קצוץבצל קצוץ1עבור כל אחד.לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עיסת תמרינדי, מדולל ב 2 כפות מיםעיסת תמרינדי, מדולל ב 2 כפות מים150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ10דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אבקת כורכוםאבקת כורכום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.