המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מנגו Habanero כנפי עוף עם מטבל מנגו יוגורט קארי, ו טלה קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הבצל, ג ' ינג ' ר ושום במעבד מזון בליץ כדי להדביק. אם אין לך מעבד, פשוט קוצצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים את השמן בתבשיל flameproof עמוק ומטגנים את הדבק במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
4
מוסיפים קצת מלח, תבלינים ועגבניות טהורות, ואז מטגנים במשך 2-3 דקות יותר עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים את הטלה ומבשלים כמה דקות עד שהוא משנה צבע בכל רחבי זה לא צריך חום. עצה בחלב קוקוס, עגבניות ומים 100ml, ולהביא לרתיחה. מכסים במכסה, משאירים פער לכמה אדים לברוח, ומעבירים לתנור למשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים במחצית מנגו, ומבשלים 1 hr יותר עד הכבש נמס ומכרז. כאשר מוכן, תן את הקארי לשבת במשך 10 דקות, ואז כפית את כל עודף שומן מלמעלה. מערבבים חלקית את המנגואים הנותרים, לפזר עם כוסברה טפטוף עם חלב קוקוס שמורות.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.