קארי כבש ומנגו
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, מנגו Habanero כנפי עוף עם מטבל מנגו יוגורט קארי, ו טלה קארי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
שים את הבצל, ג ' ינג ' ר ושום במעבד מזון בליץ כדי להדביק. אם אין לך מעבד, פשוט קוצצים דק מאוד.
מחממים את השמן בתבשיל flameproof עמוק ומטגנים את הדבק במשך 10 דקות.
מוסיפים קצת מלח, תבלינים ועגבניות טהורות, ואז מטגנים במשך 2-3 דקות יותר עד ארומטי.
מערבבים את הטלה ומבשלים כמה דקות עד שהוא משנה צבע בכל רחבי זה לא צריך חום. עצה בחלב קוקוס, עגבניות ומים 100ml, ולהביא לרתיחה. מכסים במכסה, משאירים פער לכמה אדים לברוח, ומעבירים לתנור למשך 1 שעות.
מערבבים במחצית מנגו, ומבשלים 1 hr יותר עד הכבש נמס ומכרז. כאשר מוכן, תן את הקארי לשבת במשך 10 דקות, ואז כפית את כל עודף שומן מלמעלה. מערבבים חלקית את המנגואים הנותרים, לפזר עם כוסברה טפטוף עם חלב קוקוס שמורות.
מגישים עם אורז, chutneys וחמוצים על פי בחירתך.