עוף חריף קארי קוקוס נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 838 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, ציר עוף, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קארי עוף קוקוס חריף, קארי חריף-קוקוס עוף מרק אטריות, ו קערות קארי עוף קוקוס מתובל עם אורז באסמטי הל.
הוראות
1
ציוד מיוחד: כמה שכבות של cheesecloth
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
2
מחממים את הגהי בסיר כבד-תחתית גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גי
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את הבצלים, הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים לאט עד שהבצל רך מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
4
מוסיפים את רסק העגבניות, אבקת קארי, מקל קינמון וצ ' ילי ומערבבים אותו היטב; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקל קינמון
אבקת קארי
רסק עגבניות
פלפל צ ' ילי
5
יוצקים את חלב הקוקוס ואת מלאי העוף ולהביא אותו בחזרה לרתיחה; לבשל עד הרוטב התעבה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חלב קוקוס
רוטב
6
מוסיפים את העגבניות, העוף, הכוסברה וחצי ממיץ הלימון; ממשיכים להתבשל עד שהעוף מבושל דרך, כ -10 עד 15 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
תיבול
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
עוף שלם
7
מקשטים עם כוסברה ועלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
מנטה
עלי וגבעולי כוסברה
8
שים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה לאט ולוודא שהיא לא רוחשת או חומה. להגביר את החום ולהביא את החמאה לרתיחה. כאשר פני השטח מכוסים קצף, מערבבים בעדינות ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית. מבשלים בעדינות, חשוף, ללא הפרעה במשך 45 דקות, עד מוצקי החלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב והחמאה על גבי שקוף. מסננים את הגהי דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה. הגיי צריך להיות ברור לחלוטין ריח אגוזים; לשפוך לתוך צנצנת זכוכית חותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גי
חלב
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
מחבת רוטב
מסננת
מחבת
9
טוסט כוסברה, כמון, הל, גרגרי פלפל, שומר, חרדל, ציפורן, ואת צ ' ילי במחבת יבשה קטנה על חום בינוני-נמוך רק עד שהם מריחים ריחני, על 2 דקות. במטחנת קפה נקייה או טחנת תבלינים, לטחון את התבלינים קלויים יחד לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
כוסברה.
הל
חרדל
פלפל צ ' ילי
ציפורן
קפה
שומר
תבלינים
כמון
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הוסף את הכורכום ולתת לו עוד באז מהיר לשלב. השתמש אבקת קארי מיד, או לאחסן בצנצנת אטומה עד 1 חודש.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. The Weingut OTT Der Ottt Gruner Veltliner עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.