קבב בקר טריאקי
קבב בקר טריאקי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 321 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן שומשום, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . מתכונים דומים: קבב בקר טריאקי, קבב בקר טריאקי בגריל, ו קבב טריאקי.
הוראות
להקציף סוכר חום, רוטב סויה, שום, שמן שומשום, וג ' ינג ' ר טחון יחד בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק איטום בגודל ליטר.
מוסיפים בשר בקר, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 שעות, מרפרף את התיק כמה פעמים כמו הבשר marinates.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
הסר בשר מן המרינדה. זרוק את המרינדה הנותרת.
בשר בקר, אננס, פלפל ירוק ופלפל אדום על שיפודים.
מבשלים את שיפודי על הגריל שחומם מראש, פונה לעתים קרובות עד להשחמה יפה על כל הצדדים, והבשר הוא כבר לא ורוד במרכז, 10 עד 15 דקות.