קבב עגל איטלקי
קבב עגל איטלקי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. מתכונים דומים: Kabobs כלב איטלקי, קבב איטלקי של טורטליני, ו Kabobs בשר איטלקי.
הוראות
לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בסיר גדול 12 עד 15 דקות או עד מכרז.
מניחים עגל ותפוח אדמה בשקית פלסטיק כבדה, zip העליון.
שלב יין הבא 3 מרכיבים, ומערבבים היטב.
יוצקים תערובת יין על עגל ותפוח אדמה; שקית חותם, ומרינדה במקרר לפחות 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מסננים עגל ותפוחי אדמה, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
בשר עגל, תפוחי אדמה, פלפל אדום, ובצל על שיפודי מתכת 4 (12 אינץ').
מפזרים מלח 1/2 פלפל כפית.
מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים קבבים על מתלה; גריל, מכוסה, 6 עד 7 דקות בכל צד, צחצוח מדי פעם עם מרינדה.
מערבבים פטרוזיליה וגרידת לימון; מפזרים על קבבים ממש לפני ההגשה.