קבב עוף הדרים
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו קבבוני עוף הדרים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 2.13 דולר למנה , מתכון זה מכסה 31% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . לכו לחנות וקנו רוטב סויה, בצל, דבש ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספוג של 77% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו שישליק קבב עוף , קבבונים צלויים וקבבונים שישליק עם מטבל יוגורט .
הוראות
יוצקים 2.5 ס"מ מים בסיר גדול; מוסיפים ברוקולי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 3-4 דקות או עד שהברוקולי פריך-רך.
חותכים כל תפוז לשמונה פלחים. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים, משחילים לסירוגין עוף, ירקות ותפוזים. בקערה קטנה, מערבבים את חומרי הציפוי.
בעזרת מלקחיים ארוכות, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וצפו קלות את רשת הגריל. צלו את הקבבים, ללא מכסה, על אש בינונית או צלו אותם בגובה 10-15 ס"מ מהאש במשך 10-14 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד, תוך כדי הפיכה ומריחה תכופות בגלייז.