קבבוני בקר איטלקיים
קבבוני בקר איטלקי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חומץ בלסמי, קישואים, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו קבבוני בקר איטלקיים, קבבוני בקר איטלקי (בישול עבור 2), ו קבבוני כלבים איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 2/3 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר. על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, משחילים לסירוגין את הבקר, הקישואים והפטריות. כף מעל קבובים לא מבושלים עם מרינדה שמורה; מפזרים מלח. לצלות 4 ב. מהאש למשך 5 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה, מתבשל לעיתים קרובות במרינדה שמורה.
מניחים עגבנייה על כל שיפוד לפני ההגשה.