קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

קבבוני בקר איטלקיים

קבבוני בקר איטלקיים
קבבוני בקר איטלקי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם חומץ בלסמי, קישואים, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו קבבוני בקר איטלקיים, קבבוני בקר איטלקי (בישול עבור 2), ו קבבוני כלבים איטלקיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים 2/3 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר. על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, משחילים לסירוגין את הבקר, הקישואים והפטריות. כף מעל קבובים לא מבושלים עם מרינדה שמורה; מפזרים מלח. לצלות 4 ב. מהאש למשך 5 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה, מתבשל לעיתים קרובות במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
4
מניחים עגבנייה על כל שיפוד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות