קבבוני קציצה איטלקיים
איטלקי קציצה קבבוני לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 335 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש פירורי לחם מתובלים, בקר טחון, אבקת שום ותיבול. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 41%, המנה הזו די טובה. קבבוני שיש קציצה, קפטה (קבב שיש קציצה), ו קבבוני קציצה מתוקים וחמוצים בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 1-1 / 2-ב. כדורים.
על 12 שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים, חוטים לסירוגין קציצות וירקות. בקערה קטנה שלבו חומץ ושמן.
צולים קבבונים, מכוסים, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד שקציצות כבר לא ורודות והירקות רכים, מתבשלים לעתים קרובות בתערובת חומץ והופכים מדי פעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.