קבוב חזיר צמחוני
קבוב חזיר צמחי היא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 849 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל חריף, תרכיז מיץ תפוזים, רוטב טריאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 75% . קבוב חזיר וצמחי , קבוב צמחוני על קוסקוס וקבוב צמחוני סינטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את תרכיז מיץ התפוזים, המרמלדה ורוטב הטריאקי.
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר חזיר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה נוספת הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף פלפלים ובצל. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים בשר חזיר וירקות לפחות שעה. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה להגשה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מסננים את הירקות, שומרים את המרינדה לטיסה. על שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר חזיר וירקות.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים קוביות, ללא מכסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 12-16 דקות או עד שמיצי הבשר מתבהרים, הופכים ומבססים לעתים קרובות במרינדה.
מגישים עם המרינדה השמורה.