קברנה-סויה טרי-טיפ
Cabernet-סויה Tri-טיפ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות וקחי קברנה סוביניון, ג'ינג'ר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב סויה-שומשום, אטריות רוטב סויה, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית מזון מפלסטיק (לפחות 1 גל.), לשלב יין, סוכר, ורוטב סויה.
עם הצד השטוח של סכין, למחוץ ג ' ינג ' ר ושום.
נגב בשר עם מגבת לחה ולשים בשקית, חותם, ולנער לערבב. להגדיר את התיק במחבת וצינה, פונה מדי פעם, לפחות 30 דקות או עד 1 יום.
הרם בשר משקית, הזמנת המרינדה.
להניח בשר על גריל מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או על ברביקיו גז על חום בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). מכסה גריל גז. הפיכת בשר בקר לפי הצורך לחום באופן שווה, לבשל עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה רושם 125 לנדיר, 20 עד 30 דקות בסך הכל עבור 1 1/2-עד 2 אינץ ' עבה חתיכה.
להעביר בשר ללוח גילוף, לשמור על חום, ולתת לנוח 5 עד 10 דקות.
בינתיים, יוצקים מרינדה שמורה לתוך מחבת 1-2 ליטר. מעל חום גבוה, להרתיח מרינדה עד מופחת על 1/2 כוס, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להשליך ג ' ינג ' ר ושום.
יוצקים רוטב מרינדה לקערה ומוסיפים מיצים שננקזו מבשר.
פורסים בשר דק על פני התבואה ומלווים ברוטב.