קדירת אורז אנד שעועית זסטית
תבשיל זסטי רייס 'נ' שעועית עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 11 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 253 קלוריות . תמורת 78 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, עגבניות משומרות, גבינת מוצרלה רזה חלקית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל טאקו טעים , עוף במרינדה ליים משגע עם סלסת אבטיח תוצרת בית וסלט תרד משגע .
הוראות
במחבת טפלון גדולה מטגנים את הפלפלים הירוקים, הפטריות והבצל במים ושמן עד שהבצל מתרכך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות, השעועית, האורז והתבלינים. מביאים לרתיחה.
להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות או עד שהאורז רך ורוב הנוזלים נספגים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה.
העבר ל-2-1/2-qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.