קדירת אטריות טונה קלה קלאסית
זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ואספו בצל ירוק, פלפל, טונה ארוזה במים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו תבשיל אטריות טונה קלה, תבשיל אטריות טונה קלה, ו תבשיל אטריות טונה קלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את המרק, המים, החלב, החרדל והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. במחבת טפלון סלרי ובצל בשמן עד שהסלרי רך. מערבבים את הירקות, הטונה, תחליף הביצים והאטריות לתערובת המרק.
יוצקים לתוך 2-קראט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 50-60 דקות או עד שסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה משומרת. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. פרק 24 יורה ומציף את האש פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר]()
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.