קוגל מלח ופלפל
קוגל מלח ופלפל יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך חמאה, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו קוגל מלח ופלפל, קוגל חצילים ופלפל ירוק, ו פלפל שחור מתוק נמרץ וקוגל כתום (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא חום זהוב, 10 עד 15 דקות יותר. בינתיים, לשלב ביצים, מלח ופלפל בקערה גדולה. מערבבים את האטריות והבצל.
יוצקים תערובת אטריות לתוך צלחת אפייה מוכן לכסות עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד אטריות זהובות חום, 45 דקות עד 1 שעה.