קוגלי בצל מצופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קוגלי בצל משחימים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, פרג, אטריות ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קוגלי בטטה בודדים, בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, ו עוף עם שחמה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
מבשלים אטריות בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 5 דקות.
מסננים במסננת ולשטוף מתחת למים קרים, ואז לנקז היטב.
ממיסים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום בינוני וכוסות מאפין מברשת מברשת עם קצת חמאה.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, כ -20 דקות.
מעבירים בצל לקערה גדולה ומערבבים אטריות, שמנת חמוצה, גבינת קוטג'ופרג. קלות להכות ביצים עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת אטריות עד בשילוב היטב.
מחלקים תערובת בין כוסות מאפין ואופים עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות. שחרר קצוות של קוגלים עם סכין דק וקוגלים מגניבים במחבת 5 דקות לפני ההגשה.