קולט פסיון En Croute עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 8250 קלוריות, 147 גרם של חלבון ו564 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, בצל, רוטב חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, סלט אירופאי של קולט, ו פירות ים En Croute (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הקנולה מעל חום בינוני במחבת גדולה. מתבלים את הפסיון במלח ופלפל ובמעיל עם החמאה הריכה. חום כל הצדדים של פסיון עד חום זהוב ולהסיר מגש השירות. לאותו מחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל הופך שקוף. Deglaze המחבת עם יין Marsala ולהוסיף עלי דפנה ופטרוזיליה. מנמיכים את החום ומחזירים את הפסיון למחבת. (לשטוף ולייבש את מגש השירות ולשמור שימושי עבור פסיון מבושל.) לכסות ומבשלים עד פסיון הוא רך ומיצים בירך לרוץ ברור כאשר פירסינג, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
עלי דפנה
שמן קנולה
פסיון
פטרוזיליה
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את הפסיון לצלחת השירות ולאפשר לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
3
מסננים את מיצי הקלייה לתוך סיר אחר ועור את כל עודף שומן.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים חומץ בלסמי ורוטב חום ומבשלים על חום בינוני עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
רוטב חום
5
משוך בשר פסיון מן העצמות לחתוך לחתיכות 1 אינץ', השלכת עצמות.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
בשר
6
הסר רוטב מחום. בקערה לקפל בשר פסיון עם מספיק רוטב מעיל. אל תרגיש מחויב להשתמש בכל הרוטב. התערובת לא צריכה להיות רכה.
מרכיבים שתצטרך
פסיון
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מרדדים את הבצק מאפה, באמצעות קערת דגנים בגודל מתאים או קערת ערבוב קטנה כתבנית, לחתוך 4 סיבובים 8 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
דגני בוקר
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
כפית את תערובת פסיון באופן שווה לתוך 4 קערות יחיד ovenproof 6 אינץ (קערות מרק בצל אידיאליים עבור זה), מברשת את הקצוות של הקערות עם ביצה. למעלה כל אחד עם מעגל של מאפה, עוטף את הקרום על השפה.
מרכיבים שתצטרך
קרום
פסיון
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מברשת את החלק העליון של המאפה עם ביצה לשטוף ואופים עד הזהב, על 12 עד 15 דקות.