קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות20
ציון בריאות5
מגזין

קומפוט פירות חם

קומפוט פירות חם
קומפוט פירות חם נטול גלוטן, וללא חלב רוטב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 180 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט של פירות, קומפוט פירות, ו קומפוט פירות אדומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים מילוי פאי על תערובת פירות; מפזרים סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים חם.