קומפוט פירות חם
קומפוט פירות חם נטול גלוטן, וללא חלב רוטב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 180 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, אפרסקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קומפוט של פירות, קומפוט פירות, ו קומפוט פירות אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים לתוך 13-ב. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מורחים מילוי פאי על תערובת פירות; מפזרים סוכר חום.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד מבעבע.