קומקום קציר ללא גלוטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב, תפוחי אדמה, מלאי ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קציר ללא גלוטן דלעת תבלינים ברים, רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק), ו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. לקלף ולקצוץ את הבצל ומטגנים בשמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע.משאיר כמה שיותר שמן במחבת, להסיר את הבצל ולשים אותם לתוך צלחת תבשיל בתנור הוכחה גדולה.קוביות הבשר לתוך 2cm (1/2 עד 1 אינץ') קוביות ומטגנים אותו בשמן השמאלי עד השחמה היטב.
מוסיפים כוס מלאה של המניה למחבת ומערבבים אותה כדי לאסוף את כל מיצי הבשר.
יוצקים את התוכן של המחבת, ואת כל המניה הנותרים לתוך צלחת התבשיל עם הבצל.מבשלים בתנור שחומם מראש (או משתמשים בבישול איטי על הגדרה בינונית) במשך 1 שעה.לקלף לקצוץ את תפוחי האדמה ו לפת / שוודי ומערבבים אותם לתוך התבשיל.תשאיר את זה להמשיך לבשל עוד 30 דקות.לקלף ולפרוס את הגזר ולהוסיף אלה לנזיד יחד עם שעועית מנוקזת.
מערבבים את אבקת הרוטב עם קצת מים קרים ומערבבים את זה אחרון.החזירו את התבשיל לתנור לעוד 20 דקות.
מגישים חם עם לחם ללא גלוטן או פארל תפוחי אדמה.