קונג פאו הודו מקלות תיפוף
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? קונג פאו הודו מקלות תיפוף יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2698 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 260 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, זנגביל, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, קונג פאו עוף ומקלות תיפוף, ו קונג פאו טורקיה.
הוראות
בסיר קטן, להביא את הדבש ו 1 כף של זנגביל לרתיחה.
בואו מגניב, ואז מסננים את הדבש לקערה.
בסיר בינוני, מחממים את 2 כפות שמן קנולה.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ואת הנותרים 3 כפות של זנגביל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 2 דקות. מערבבים את המירין והחומץ ומבשלים עד מופחת מעט, 2 דקות.
מוסיפים רטבי סויה והויסין ומבשלים רק עד מעובה מעט, על 1 דקה. מערבבים בסמבל oelek.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1 ליטר שמן קנולה ל -350 על מדחום ומטגנים עמוק.
מוסיפים את מקלות התיפוף ומטגנים על חום מתון, מסתובבים מדי פעם, עד פריך וזהוב ומדחום קריאה מיידית מוכנס ליד אוגרי העצם 160, 20 עד 25 דקות; הקפד לשמור על טמפרטורת השמן ב 35
מסננים את מקלות התיפוף ואת הכתם עם מגבות נייר.
להעביר את מקלות התיפוף לקערה גדולה ולזרוק למעיל עם הרוטב. בצלחת פאי, לשלב את הבוטנים ואת הבצל הירוק.
מגלגלים את רגלי טורקיה בתערובת בוטנים בצל ירוק, טפטוף עם דבש זנגביל ומגישים.