קונוסים עוגת שוקולד מנטה
קונוסים עוגת שוקולד מנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם תערובת בטעם מנטה בטעם שוקולד מצופה, שמן צמחי, גביעי גלידה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גביעי גלידה טבולים שוקולד מנטה, קונוסים עוגה מיני, ו קונוסים עוגת סודה תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F ולהכין את הבלילה עוגה כפי שהורה על החבילה.
באמצעות מאפין סטנדרטי / פח cupcake לשים גיליון של נייר על כל המחבת, אבטחת אותו סביב הקצוות.
באמצעות סכין או שיפוד, לתקוע חור בנייר כסף מעל כל כוס מאפין. בעדינות להגדיל חור עד גביעי גלידה פשוט להתאים דרכו.
חזור על כל קונוסים. הקונוסים שלך עכשיו צריך להיות נתמך על ידי רדיד.
למלא קונוסים שני שלישים מלאים עם הבלילה עוגה ואופים 18 עד 20 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי.
ברגע קונוסים לצאת מהתנור, להשתמש שיפוד או קיסם לתקוע 3 חורים בתחתית החרוט כדי לאפשר אדים ולחות לברוח.
Pour 1 packet Of Duncan Hines® Created Creations™ Chocolatey Mint טעם
מערבבים לתוך 1 פחית דאנקן Hines ® ציפוי יצירות ™ המתנע. מערבבים עד מעורב באופן שווה. חזור עם פחית שנייה וחבילה.
מערבבים את השוקולד הקצוץ לתוך ציפוי מנטה Chocolatey שיצרת ולהעביר ציפוי לשקית צנרת עם קצה מעצב כוכב פתוח.
צינור הזיגוג בתנועה מתערבלת סביב קונוסים שלך ומגישים.