קונכיות ג'מבו ממולאות בשר חזיר
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה טוב. מתכונים דומים: קונכיות ג'מבו ממולאות טונה, סלט טונה ממולא קליפות ג'מבו, ו קליפות ג'מבו ממולאות גבינה ותרד.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר קטן, שלבו קמח וחלב לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הפטריות, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהם רכים. מנמיכים את האש; מוסיפים את החזיר, 1/2 כוס גבינה שוויצרית וגבינת פרמזן. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 1/2 כוס מהרוטב השמור.
מסננים פסטה; ממלאים כל קליפה בכ -3 כפות תיוק.
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם הרוטב שנותר. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד לחימום.
מפזרים פטרוזיליה, פפריקה וגבינה שוויצרית שנותרה.