קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות32
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקלתית
מגזין

קונכיות פאי חסינות תקלות

קונכיות פאי חסינות תקלות
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לרפרטואר שלך, קונכיות פאי חסינות מפני תקלות עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 12 סנט למנה , תקבל קרום שמגיש 32. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 159 קלוריות . אם יש לך חומץ סיידר, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פשטידת המרנג לימון חסין נגד תקלות , פשטידת המרנג לימון חסין מפני תקלות , ואת בצק הפשטידה העמיד בפני תקלות של Cook's Illustrated .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך קיצור עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים את הביצה, המים והחומץ; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, מערבבים בעזרת מזלג עד ליצירת כדור. מחלקים לארבע מנות. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק של בצק כך שיתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים את המאפה לצלחות פאי. חותכים כל מאפה ל-1/2 אינץ' מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל. ממלאים או אופים קליפות לפי הוראות המתכון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי