קונכיות פסטה עם אפונה וחזיר
קליפות פסטה עם אפונה חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 907 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר כפרי, גבינת פרמזן, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קליפות & אפונה גבינה, קונכיות עם כרובית ואפונה, ו קונכיות עם אפונה, גזר ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את קליפות פסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפגזים, להחזיר אותם לסיר ולזרוק עם 1 כפית שמן הזית כדי למנוע דבק.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 4 דקות.
מוסיפים את האפונה והחזיר ומבשלים עד שהאפונה חמה והחזיר משחיז קלות, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת המניה ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מערבבים את רוטב שמנת לתוך הפגזים.
מוסיפים את הפרמזן ושמיר ומתבלים במלח ופלפל.