קונכיות פסטה עם גבינה ובייקון
גבינה וקליפות פסטה ממולאות בבייקון הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 819 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל טחון, פירורי לחם, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . מתכונים דומים: בייקון-גבינה ממולאים פגזים, קונכיות פסטה ממולאות שלוש גבינות קלות (8 נקודות Ww), ו קונכיות פסטה ממולאות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 8 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את הבייקון, בצל ושום עד בייקון מתחיל פריך ובצל ושום יש התרככו, על 5 דקות.
מערבבים את פירורי הלחם, גבינת שמנת, פטרוזיליה ותערובת הבייקון בקערה גדולה; מתבלים בפלפל לפי הטעם.
יוצקים את רסק עגבניות לתוך תבשיל גדול, רדוד; מערבבים ברוזמרין.
כפית את תערובת הבייקון ופירורי הלחם באותה מידה לתוך קונכיות הפסטה. מסדרים את הקליפות הממולאות בצלחת התבשיל. קוצצים בגסות את המוצרלה ומפזרים את קליפות הפסטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת בועות רוטב, על 30 דקות.