קונפי ברווז עור עם Cracklings קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קונפי ברווז עור עם Cracklings קלוי. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . במנה עיקרית זו יש 325 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גס, עלי טימין, רגלי ברווז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברווז צלוי באיטיות עם רוטב זית וקונפי שום-שומר, סלט ירוק תאילנדי עם ברווז Cracklings, ו ברווז cracklings אורז מטוגן נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
למשוך ולחתוך את העור מן חזה ברווז ורגליים. חתך את עור הרגל כדי לשכב שטוח. שים את העור בשכבה אחת במחבת על 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד העור הוא פריך וזהוב, על 1 שעה, הפיכת חתיכות מעל מדי פעם.
מסננים את העור על מגבות. לגרד שומן ברווז מחבת לתוך קערה ושמורה; לנגב את המחבת נקי.
בינתיים, לערבב מלח וסוכר ולשפשף בכבדות על שדיים ורגליים. שים ברווז בקערה, כיסוי, וצינה לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 1 שעה.
השליכו נוזל שנוצר ושטפו היטב את הברווז מתחת למים זורמים קרים, עיסויים לשחרור מלח וסוכר. שים ברווז במחבת 10 על 15 אינץ'.
הוסף 1/4 אינץ ' של מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור 325 עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לשלב פירורי לחם ו 2 כפות שמורות שומן מעור ברווז. מערבבים עד שהלחם קלוי בעושר.
יוצקים לתוך קערה. קוצצים גס עור ברווז.
להעביר ברווז מבושל למגש גדול ולשמור חם. שים את העור ברווז cracklings על פיסת נייר ולחזור לתנור כדי לחמם, על 5 דקות.
מפזרים פירורי לחם קלויים ופטרוזיליה על ברווז.
הוסף cracklings לחלקים לפי הצורך.
Cracklings קלוי: מידע תזונתי לא זמין.