קוסקוס ישראלי עם תפוחים, חמוציות ועשבי תיבול
קוסקוס ישראלי עם תפוחים, חמוציות ועשבי תיבול עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קוסקוס ישראלי, שמן זית, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), קוסקוס ישראלי פרי, ו צדפות עם קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקוסקוס: בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית בחום בינוני-גבוה.
מוסיף את הקוסקוס ומבשל, ערבוב מדי פעם עד מעט השחמה וריחני, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 עד 12 דקות או עד הנוזל התאדה.
מעבירים את הקוסקוס המבושל לקערה גדולה ומניחים בצד להתקרר.
מוסיפים את הפטרוזיליה, רוזמרין, קורנית, תפוח, חמוציות מיובשות ושקדים.
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לשלב את החומץ, סירופ מייפל, מלח ופלפל.
יוצקים את ויניגרט מעל הקוסקוס ולזרוק למעייל באופן שווה.