קוסקוס מתוק עם אגוזים ופירות יבשים
קוסקוס מתוק עם אגוזים ופירות יבשים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קוסקוס, שמן זית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. נסו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, סלט קוסקוס עם צנוברים ופירות יבשים, ו קוסקוס מגניב עם פירות ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המים, סוכר, חמוציות, משמשים, ודובדבנים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס, על 2 דקות. מערבבים את הקוסקוס ולהסיר את המחבת מהחום. מכסים את המחבת עם מכסה הולם הדוק עד הקוסקוס ספג את כל נוזל הבישול, על 5 עד 7 דקות.
בעזרת מזלג, מרחו את הקוסקוס כדי לשבור גושים.
מוסיפים את השקדים, אגוזי לוז וזורקים.
מורחים את התערובת באופן שווה על תבנית אפייה עד מקורר לחלוטין, על 10 דקות.
להעביר את הקוסקוס למיכל אטום ולאחסן במקרר.
לטפטף את הקוסקוס עם 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה למרקם מאסטר.