קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 568 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קרואסונים, קוקוס, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.
הוראות
1
משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של 13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה עם חמאה מרוככת. מסדרים בצלחת תחתית קרואסון; מפזרים מחצית מהמשמשים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שכבה עם צמרות קרואסון ושאר משמשים וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
זילוף בצורת לב
3
בסיר גדול שלבו קרם קוקוס וחלב. מבשלים על אש בינונית עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לטאטא כמות קטנה של תערובת חלב חם לתוך ביצים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
לאט מצקת תערובת ביצים מעל קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
תנו לעמוד 10-15 דקות או עד שהקרואסונים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
קרואסון
8
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים 5-10 דקות יותר או עד סכין יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
מדיראן ופדרו שימפטנז הם בחירה מצוינת לפודינג לחם. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! חברת היין האיים האזוריים ורדלהו מקורי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
חברת יין האיים האזוריים ורדלו או מקורי
צהוב קש בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, תרסיס ים וקליפת צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בעלי גוון גבוה המוחזקים באיזון על ידי משקל ורוחב מרשימים באמצע החיך. מסתיים ארוך ונקי, עם מינרליות מלח של האיים האזוריים עוברת דרך הסיום.איזה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים בגריל או מטוגן הם כולם רעיונות זיווג מעולה.