אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין אדום, קונכייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קוקטייל סלט קונכייה, סלט קונכייה, בנאדם!, ו סלט הקונכייה של גולדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מלאה במים קרים, להפשיר את הקונכייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים את הקונכייה המפשירה ואז לקצוץ את הקונכייה לתוך בערך 1/2 אינץ חתיכות ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
במחבת sauté קטנה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את השמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
5
בואו מגניב.
6
כאשר השמן הוא מגניב, טפטוף מעל הקונכייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את העגבניות, פלפל חריף, חלפיניו, פטרוזיליה, כוסברה, מיץ ליים, חומץ, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין, וזורקים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: סלט הקונכייה יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, מכוסה במקרר, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אטריות ריגטוני מיובשות
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)
1
מגישים את סלט הקונכייה הצונן בכוסות קוקטייל או במנות פירות, עם פלחי ליים וקרקרים לבנים לצד.