קוקטייל שרימפס עטוף בבייקון עם רוטב חזרת משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קוקטייל שרימפס עטוף בייקון עם רוטב חזרת משמש טבילה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. לכו לחנות ותביאו שרימפס, שמן צמחי, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אצבעות עוף עטופות בחזיר עם רוטב משמש-חרדל טבילה, שרימפס עלום עם רוטב טבילה לימון-חזרת, ו בייקון עטוף פילה מיניון עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון על מגבת נייר ומיקרוגל עד השומן מתחיל לעבד אבל בייקון הוא עדיין רך, על 40 שניות, ולאחר מכן לאפשר להתקרר לחלוטין. לעטוף חתיכה חצויה של בייקון סביב כל שרימפס מאובטח עם קיסם, מילואים.
שלב שמורת משמש, חזרת ומיץ ליים, ולאחר מכן טעם לתיבול הוספת מיץ ליים נוסף, חזרת, או מלח במידת הצורך. להפריש עד מוכן לשרת.
חום שמן צמחי במחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ, ולאחר מכן להוסיף שרימפס לוודא שלא overcrowd המחבת (לבשל בקבוצות במידת הצורך). מבשלים עד בייקון הוא חום פריך שרימפס הוא אטום, כ 2 דקות לכל צד.
הסר קיסמים ומגישים חמים עם רוטב טבילה.