קותלי חזיר וכרוב Adobo
בייקון וקייל Adobo נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם כרוב, עלי דפנה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו מטבל בייקון חוות Adobo, Adobo עוף עם בייקון ועלי דפנה, ו בייקון סלאב ב-פלפל חריף-וחום-כיכר סוכר Adobo (מתכונים דומים).
הוראות
ב4-5-qt. מחבת על חום בינוני, לבשל בייקון, ערבוב, עד פריך, 8 עד 10 דקות.
יוצקים בייקון ושומן דרך מסננת משובחת לתוך קערה. החזר 5 כף. שמן לפן, זרוק את השאר.
מוסיפים בצל, שום ועלי דפנה ומבשלים על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא זהב חיוור, 5 דקות. לזרוק כרוב; לבשל, ערבוב, עד נבול.
להוסיף 1 כוס מים, חצי בייקון, 2 כף. כל רוטב סויה וחומץ קוקוס, פלפל, וצ ' ילה. מבשלים, מכוסה, הוספת מים אם מחבת מתייבשת, עד כרוב הוא מאוד רך, 60 דקות.
מוסיפים סויה וחומץ לפי הטעם.
מגישים מפוזר עם בייקון שנותר.