קותלי חזיר קלים לבישול איטי
צלעות חזיר איטיות וקלות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, בסיס מרק עוף, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: צלעות החזיר האיטיות של מל, לאט לאט מבשל צלעות חזיר וחשיש בראונס, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה. בשר חזיר מתבלים עם מלח ופלפל, ואז מחממים אותם במחבת החמה.
לרסס את המשטח הפנימי של סיר איטי עם ספריי בישול. מסדרים בצל פרוס בתחתית, ומניחים צלעות חזיר על גבי בצל.
מפזרים בסיס עוף, העליון עם מילוי פאי תפוחים. מבשלים נמוך במשך 5 עד 6 שעות, הוספת תפוחי אדמה מתוקים במהלך 1 1/2 השעות האחרונות של בישול.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.