קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קטיפת השוקולד של גורדון

קטיפת השוקולד של גורדון
קטיפת השוקולד של גורדון היא ללא גלוטן מנה צדדית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שוקולד, פתיתי שקדים, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי שוקולד לבן {שבוע קטיפה אדום}, סלט קינואה של גורדון רמזי, ו Fritters ארטישוק Restaraunt של גורדון.

הוראות

1
עבור מוס שוקולד מריר, לשבור את השוקולד לתוך קערה גדולה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות וחום עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר להתקרר לטמפרטורת החדר.
3
בינתיים, לשים את החלמונים ביצה, סוכר 3 כפות מים קרים בקערה גדולה (המים מחליקים את התערובת ועוצר אותו מללכת עבה מדי). באמצעות מקציף חשמלי יד ביד, להכות על קצף עבה, צהוב חיוור שמחזיק שביל כאשר המקצף מורמים, על 2-3 דקות. זה נקרא סאביון.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
עכשיו מקציפים את השמנת והחלב יחד בקערה אחרת, באמצעות מקציף בלון גדול במידת האפשר (אז אתה פחות סביר overwhip). לנצח עד התערובת מתחילה להיות קצף ומחזיק צורה רכה dont יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כאשר השוקולד המומס הוא באותה טמפרטורה כמו הסביאון והקרם המוקצף, יוצקים את הסביאון בעדינות לתוך השוקולד המקורר, תוך שימוש במרית פלסטיק, מקפלים את השניים יחד עד מעורבבים לחלוטין. הניחו את הקצפת בעדינות לתוך תערובת השוקולד סבאיון, ובעזרת כף מתכת גדולה, מקפלים בעדינות יחד באמצעות פעולה דמוית שמונה. אל תדאג אם יש לך כמה כתמים לבנים, זה טוב יותר מאשר overmixing. תירגע בזמן שאתה עושה את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לשבור את הוופלים בקערה, באמצעות החלק העליון של מערוך, למחוץ בערך (לא בסדר מדי).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ממיסים את השוקולד הלבן כמו קודם, ואז מערבבים לתוך הוופלים הכתושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
8
מקלפים את המנגו באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
חותכים 18 פרוסות דקות.
10
מחלקים חצי מתערובת בסיס השוקולד הלבן בין שש כוסות קטנות. מקל שלוש פרוסות מנגו בצד של כל כוס. ואז צינור מוס באמצעות שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה רחבה, על 2 ס " מ (או להשתמש בכפית) כדי למלא שליש מהזכוכית. כפית בשכבה נוספת של תערובת בסיס שוקולד לבן ולחזור עם האחרון של מוס. לפזר כמה שקדים flaked על גבי. צ ' יל במשך שעה או שעתיים, עד סט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם