קיטור במרק פסטו צ'ילה אדום
קיטור במרק פסטו צ'ילה אדום נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 276 קלוריות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קיטור עם מרק אסיאתי וחמאת כוסברה, חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, ו שרימפס במחבת אחת ושעועית קנליני במרק עגבניות-צ'ילה.
הוראות
מניחים קומקום גדול על הגריל, מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקיטור, מכסים ומאדים עד לפתיחה, ומשליכים כל אחד שאינו נפתח.
מוציאים קיטור לקערה גדולה בעזרת כף מחוררת.
מחזירים נוזלים לרתיחה ומצמצמים בחצי.
מקציפים פנימה את פסטו הצ ' ילי האדום והדבש. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים פנימה את הכוסברה.
יוצקים את התערובת על קיטור ומגישים מיד.
מניחים צ ' ילי בקערה ומכסים במים רותחים; הניחו לשבת עד לריכוך, לפחות 30 דקות.
מוציאים את הצ ' ילי מהנוזל, שומרים את הנוזל וקוצצים גס.
מניחים את הצ ' ילי בקערת מעבד מזון יחד עם 1/4 כוס מנוזל ההשריה, הדבש, הכוסברה, השום והצנוברים ומעבדים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב; מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 55 דולר.
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.