קייזר רולס
קייזר לחמניות לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. אתה מקבל לחם שמגיש 16. אם יש לכם סוכר, קמח, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אהוב על 466 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קייזר רולס, פרמזן קייזר מתגלגל, ו פרמזן קייזר מתגלגל.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים.
מוסיפים 1 כף סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את השמן, המלח, המים החמים הנותרים והסוכר ו -4 כוסות קמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -16 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
מקציפים חלבון ביצה ומים קרים; מברישים מעל לחמניות.
מפזרים פרג ו / או שומשום. בעזרת מספריים חותכים 1/4 אינץ'.- צלב עמוק על גבי לחמניות.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.