גשו לסופר וקנו שמן זית, קינואה, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כמון בניחוח קווינואן ואורז שחור, שעועית שחורה מבושמת כמון וקינואה, ו קינואה וסלט אורז שחור עם כמון ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא אורז 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהמים נספגים ואורז רך, 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, לשלב קינואה, עלה דפנה, 1/4 כפית מלח, ו 2 כוסות מים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד קינואה הוא מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
קינואה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
ניקוז; להחזיר קינואה לסיר חם. לכסות ולתת לשבת במשך 15 דקות. להשליך עלה דפנה, קינואה מוך עם מזלג, ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
קינואה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
4
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מוסיפים שום וכמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות.