קינואה בשר צבי ממולאים דלעת
אם יש לך כמון טחון, מלח כשר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו קינו דלעת גביני פלפלים ממולאים, דלעת גבינה קינואה ממולאים פלפלים (טבעוני וללא גלוטן!) & Le Creuset בגידה! # PepperParty, ו בשר צבי ממולא שרימפס בבייקון לעטוף (מתכונים דומים).
הוראות
הכן קינואה לפי הוראות החבילה. בדרך כלל 1 כוס של קינואה מיובש שווה שלוש עד ארבע כוסות של קינואה מבושל. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את החלק העליון של הדלעת ולהסיר מחרוזות וזרעים. שים למעלה בצד. שמור את זרעי הדלעת לשימוש נוסף. לדקור את החלל עם מזלג ולשפשף עם 1 כפית מלח. לשפשף את החלק החיצוני של הדלעת עם השמן.
מניחים את הדלעת על תבנית אפייה עטופה ומניחים בצד.
מוסיפים בשר צבי טחון, בצל קצוץ, שום טחון וכמון טחון למחבת סאוט מחוממת. מבשלים עד בשר צבי הוא השחמה. כבה חום והוסף קינואה מבושלת, דובדבנים ודלעת אגוז חמאה. מערבבים עד מעורב באופן שווה. דברים דלעת עם תערובת בשר צבי קינואה לכסות עם המכסה כדי לשמור אותו לח.
מניחים 1/2 מים בתחתית תבנית האפייה ומניחים בתנור. (כפי שהוא מבשל, להוסיף יותר מים למחבת לפי הצורך כדי למנוע דבק.)
אופים במשך 45 דקות עד שעה עד שעור הדלעת מתחיל לבעבע והוא רך. לא לבשל כמו הדלעת תקרוס. כדי לשרת, לחתוך דלעת לתוך טריזים, נותן לכל אדם פרוסת דלעת בשר צבי ומילוי קינואה. או שאתה יכול לגרוף את הצדדים של הדלעת תוך גריפת תערובת בשר צבי קינואה. הקפד לערבב את הדלעת לפני ההגשה.