קינואה ירקות
קינואה ירקות יכולה להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. תוספת זו מכילה 219 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינואה, מרק ירקות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86% . הציון הזה סופר. מתכונים דומים: מאפינס קינואה בננה שקדים ללא ביצים - איך מכינים מאפינס קינואה , קינואה גבינה של עוף וירקות , ועוגות קינואה למתחילים .
הוראות
בסיר טפלון קטן מצופה בתרסיס בישול, קולים קינואה על אש בינונית עד להשחמה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ומים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 12-15 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מטגנים בצל בשמן במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפל האדום, הגזר, הברוקולי והשום; להקפיץ עוד 3 דקות.
מוסיפים בזיליקום ופלפל; מבשלים ומערבבים רק עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה קינואה; לחמם דרך.