קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות35
מגזין

קינואה עם בטטות וברוקולי

קינואה עם בטטות וברוקולי
קינואה עם בטטות וברוקולי היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן canolan, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: קינואה ממולא בטטות, קינואה חריפה עם בטטות, ו קינואה ממולא בטטות.

הוראות

1
להביא את קינואה ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז והמים נספגים, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לקוביות לסיר, ויוצקים ב 1/4 אינץ ' של מים. כיסוי, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קיטור עד תפוחי אדמה מתוקים הם רק מעט רך, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה הם מהביל, לחמם את שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את הבצל והברוקולי עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
לאחר תפוחי האדמה סיימו מהביל, להוסיף אותם לתערובת ברוקולי, ומתבלים עם אבקת שום. המשך לבשל עד תפוחי האדמה בישלו עד המידה הרצויה של doneness, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הברוקולי יחד עם קינואה מבושל ושקדים. מתבלים לפי הטעם ברוטב סויה אם רוצים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה