קינואה עם בטטות וברוקולי
קינואה עם בטטות וברוקולי היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן canolan, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: קינואה ממולא בטטות, קינואה חריפה עם בטטות, ו קינואה ממולא בטטות.
הוראות
להביא את קינואה ומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד קינואה מכרז והמים נספגים, על 15 עד 20 דקות.
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לקוביות לסיר, ויוצקים ב 1/4 אינץ ' של מים. כיסוי, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. קיטור עד תפוחי אדמה מתוקים הם רק מעט רך, על 10 דקות. בעוד תפוחי האדמה הם מהביל, לחמם את שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים את הבצל והברוקולי עד הבצל הוא רך, על 10 דקות.
לאחר תפוחי האדמה סיימו מהביל, להוסיף אותם לתערובת ברוקולי, ומתבלים עם אבקת שום. המשך לבשל עד תפוחי האדמה בישלו עד המידה הרצויה של doneness, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הברוקולי יחד עם קינואה מבושל ושקדים. מתבלים לפי הטעם ברוטב סויה אם רוצים להגיש.