קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקה
קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, כובעי פטריות שיטאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין, חומוס עם פסטרמה, כרישה ופטריות שיטאקה, ו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק, מים, ו 1/4 מלח כפית בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מערבבים בקינואה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים 3 כפות פטרוזיליה, 1 1/2 כפיות שמן, ו 1/8 כפית פלפל שחור.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה.
להוסיף כרישה; saut 6 דקות או עד נבול.
מוסיפים כובעי פטריות, פלפל ויין; מבשלים 2 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל שחור.
מניחים 1 קינואה כוס בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל אחד עם 1 1/4 כוסות תערובת ירקות 2 כפות אגוזי מלך.