קינואה פילאף עם צנוברים
קינואה פילאף עם צנוברים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פילאף קינואה אדום עם עגבניות, תרד וצנוברים, פילאף אורז עם צנוברים, ו פילאף ארמני עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המרק ואת קינואה בסיר בגודל בינוני ולהביא לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 15 עד 20 דקות, עד הנוזל נספג תבואה הוא מכרז.
בינתיים, טוסט האגוזים במחבת יבשה גדולה על חום בינוני גבוה עד חום זהוב וריחני, על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר אגוזים מהמחבת ולהניח בצד.
מחממים את השמן באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים ערבוב מדי פעם, עד הבצלים לרכך ולהתחיל חום, על 6 דקות.
כאשר הקינואה נעשית, מוך עם מזלג ולהעביר קערה גדולה. מערבבים בצנוברים, בצל ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.