קינוח אפרסק מתוק וקל
קינוח אפרסק מתוק וקל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 391 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לך שמנת, קמח, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קינוח אפרסק מתוק וקל, סנדלר אפרסק מחבת: קינוח אחד קל ומדהים, ו קינוח פירות שוקולד מתוק וקל.
הוראות
ממיסים 1/2 כף חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים אפרסקים, סירופ מייפל וקורט מלח יחד בחמאה המומסת; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת סירופית, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 10 על 6 אינץ'.
מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות קמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה. מועכים חמאה לא מלוחה לתערובת הקמח עד שהגושים בגודל של אפונה קטנה. מערבבים 2 כפות שמנת חמוצה לתערובת; מערבבים עד לקבלת תערובת דמוית בצק. טפחו את הבצק לתחתית ולמעלה דפנות תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה וקרום דמוי, כ -10 דקות.
מורחים תערובת אפרסק על הקרום לשכבה אחידה.
מקציפים חלמונים, סוכר, 3 1/3 כפות שמנת חמוצה ו -2 כפות קמח יחד בקערה קטנה; יוצקים באופן שווה על שכבת האפרסקים. מכסים את המנה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-35 דקות.
מסירים נייר אלומיניום וממשיכים באפייה עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות.
מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה חמה.