קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינוח אפרסק מתוק וקל

קינוח אפרסק מתוק וקל
קינוח אפרסק מתוק וקל עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 391 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. אם יש לך שמנת, קמח, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קינוח אפרסק מתוק וקל, סנדלר אפרסק מחבת: קינוח אחד קל ומדהים, ו קינוח פירות שוקולד מתוק וקל.

הוראות

1
ממיסים 1/2 כף חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים אפרסקים, סירופ מייפל וקורט מלח יחד בחמאה המומסת; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת סירופית, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
3
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 10 על 6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים 1 כוס בתוספת 2 כפות קמח ו 1/2 כפית מלח יחד בקערה. מועכים חמאה לא מלוחה לתערובת הקמח עד שהגושים בגודל של אפונה קטנה. מערבבים 2 כפות שמנת חמוצה לתערובת; מערבבים עד לקבלת תערובת דמוית בצק. טפחו את הבצק לתחתית ולמעלה דפנות תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה וקרום דמוי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מורחים תערובת אפרסק על הקרום לשכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
7
מקציפים חלמונים, סוכר, 3 1/3 כפות שמנת חמוצה ו -2 כפות קמח יחד בקערה קטנה; יוצקים באופן שווה על שכבת האפרסקים. מכסים את המנה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מסירים נייר אלומיניום וממשיכים באפייה עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה חמה.