קינוח מרנג חג
קינוח מרנג חג נטול גלוטן, וללא חלב קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 392 קלוריות. מתאים ל-2 ומחירו 55 סנט למנה מנות. אם יש לכם קרם טרטר, ביצה לבן, סירופ שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו קינוח מרנג ריבס, קינוח מרנג יום האהבה, ו קינוח מרנג דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבון ביצה בקערה קטנה ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים את קרם האבנית, התמצית והמלח. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות וסוכר מומס.
מכסים נייר אפייה בנייר אפייה. כף את תערובת הביצים לשני תלוליות על נייר. בעזרת גב כף, בנה מעט את הקצוות.
אופים בחום של 250 מעלות למשך 35 דקות. כבה את התנור ואל תפתח את הדלת; תן פגזים יבש בתנור לפחות 1 שעה.
להגשה ממלאים קליפות בגלידה; מעל כל אחד רוטב שוקולד, קוקוס ודובדבן.