קינוח קרח פטל
מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ג'לטין פטל, פטל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו קינוח של קופסת קרח ריבס, קינוח קופסת קרח לימון, ו שוקולד-קינוח קופסת קרח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הג 'לטין והמים; מערבבים עד ג' לטין ומים; מערבבים עד להמסת הג ' לטין. מקפלים פנימה את הפטל. מקררים במשך שעה 1 או עד סירופי.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, הסוכר החום והחמאה. לחץ לתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. צלחת.
בקערה גדולה, להקציף חלב פודינג לערבב על 2 דקות.
תן לעמוד במשך 2 דקות או עד רך-להגדיר.
בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה פודינג.
מורחים על קרום. כפית תערובת ג ' לטין מעל הדף. מצננים עד להתייצבות. מקררים שאריות.