קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

קינוח קשת טרופי

קינוח קשת טרופי
קינוח קשת טרופי דורש כ-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-15 גרם חלבון, 6 גרם שומן ובסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב, ידידותית ל-fodmap ותזונה שלמה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ג'לטין תות, ג'לטין אננס, ג'לטין ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 13%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קשת טרופית, "אורז" ירקות קשת טרופית עם טחינה אננס קוקוס, וקינוח שרבט קשת.

הוראות

1
בקערה קטנה, ממיסים חבילה אחת של ג'לטין תות ב-3/4 כוס מים רותחים. מערבבים פנימה 3/4 כוס מים קרים. מחלקים בין 12 מנות קינוח ומקררים עד להתייצבות, או יוצקים ל-3 qt. תבנית ג'לטין מצופה בספריי בישול ומקררים עד להתייצבות אך לא יציבה, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
חבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולק
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין תותים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין תותים, מחולקים
חבילות כל אחת) ג'לטין תותים, מחולקחבילות כל אחת) ג'לטין תותים, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות מים קרים, מחולקים5 כוסות מים קרים, מחולקים
2
בקערה קטנה, ממיסים את שאר החבילה של ג'לטין תות ב-1/2 כוס מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 1/2 כוס מים קרים ומעט 1/2 כוס שמנת קוקוס; לְרַגֵשׁ. כף על השכבה הראשונה. מצננים עד להתייצבות אך לא יציב, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
חזור שש פעמים, לסירוגין שכבות ג'לטין רגילות עם שכבות ג'לטין קרמי. מצננים כל שכבה עד להתייצבות אך לא יציבה לפני שמכפים את השכבה הבאה מעל. מקררים למשך 4 שעות או לילה. פותחים את התבנית על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות