קינוח שוקולד-אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד אגוז קראנץ קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 503 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סוכר חום, לערבב, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו קינוח דלעת קראנץ, מהפך קינוח טופי קראנץ, ו מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידת שכבות} (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קראנץ אגוז. עם בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), לחתוך חמאה עד מתפורר. מערבבים באגוזים.
מורחים במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, צ ' יפס שוקולד חום, מרשמלו וחלב על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, רק עד שוקולד ומרשמלו נמסים תערובת חלקה. מקררים כ -30 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכף.
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת. מקפלים 2 כוסות של קראנץ אגוז לתערובת שוקולד שמנת.
במחבת ungreased 13x9 אינץ', להפיץ 1 כוס של קראנץ אגוז. בזהירות להפיץ תערובת שוקולד שמנת על קראנץ'.
מפזרים עם מחנק שנותר (כ 1 כוס). כיסוי; להכניס למקרר עד סט, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.