קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח שוקולד-אגוז קראנץ

קינוח שוקולד-אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד אגוז קראנץ קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 503 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סוכר חום, לערבב, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו קינוח דלעת קראנץ, מהפך קינוח טופי קראנץ, ו מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידת שכבות} (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 375 ° F. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קראנץ אגוז. עם בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), לחתוך חמאה עד מתפורר. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מורחים במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בינתיים, בסיר 3 ליטר, צ ' יפס שוקולד חום, מרשמלו וחלב על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, רק עד שוקולד ומרשמלו נמסים תערובת חלקה. מקררים כ -30 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת. מקפלים 2 כוסות של קראנץ אגוז לתערובת שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
במחבת ungreased 13x9 אינץ', להפיץ 1 כוס של קראנץ אגוז. בזהירות להפיץ תערובת שוקולד שמנת על קראנץ'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים עם מחנק שנותר (כ 1 כוס). כיסוי; להכניס למקרר עד סט, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.