קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

קינוחי מרנג לימון

קינוחי מרנג לימון
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קינוחי מרנג חגיגיים, קינוחי מרנג תות, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר קטן שלבו 2/3 כוס סוכר ועמילן תירס. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצה; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות מיץ לימון. חמאה וקליפה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
4
יוצקים לארבעה 6 עוז. כוסות פודינג; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
5
בקערה קטנה מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מיד להפיץ מרנג על תערובת לימון, איטום הקצוות לצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מורחיםמורחים
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
אופים בחום של 375 למשך 5-7 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור