קינוחי מרנג לימון
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קינוחי מרנג חגיגיים, קינוחי מרנג תות, ו עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג עבור מתכונים דומים.
הוראות
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר קטן שלבו 2/3 כוס סוכר ועמילן תירס. מערבבים במים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצה; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות מיץ לימון. חמאה וקליפה.
יוצקים לארבעה 6 עוז. כוסות פודינג; מניחים בצד.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מיד להפיץ מרנג על תערובת לימון, איטום הקצוות לצדדים של כוסות.
אופים בחום של 375 למשך 5-7 דקות או עד להזהבה.