קינמון-עוגת תפוחים
עוגת קינמון-תפוח דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוח רומא, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחים קינמון, עוגת קינמון תפוחים, ו קינמון-עוגת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 1/2 כוסות סוכר, מרגרינה, וניל, גבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב (כ 4 דקות).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב.
מערבבים 1/4 כוס סוכר וקינמון.
שלב 2 כפות תערובת קינמון ותפוח בקערה, ומערבבים תערובת תפוחים לבלילה.
יוצקים את הבלילה למחבת קפיץ 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ומפזרים תערובת קינמון נותרת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד העוגה מושכת מן הצדדים של המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין על מתלה חוט, לחתוך באמצעות סכין משונן.
הערה: אתה יכול גם להפוך את העוגה הזאת במחבת עוגה מרובעת 9 אינץ 'או מחבת springform 9 אינץ' ; רק להפחית את זמן הבישול על ידי 5 דקות.