קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

מרק עגבניות עם שום צלוי ועשבי תיבול

מרק עגבניות עם שום צלוי ועשבי תיבול
אם יש לכם יוגורט, מלח ופלפל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל קלוי ומרק עגבניות עם עשבי תיבול טריים, סטייק טנדרלוין עם גורגונזולאן ועשבי תיבול ושום קלוי ופסטה עגבניות ענבים עם בזיליקום וארוגולה, ו מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים.

הוראות

1
בצל מטוגן וסלרי בשמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני. כאשר בצל הוא שקוף (כ 7 דקות), מוסיפים את העגבניות, מרק, אורגנו, בזיליקום, וקיין. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים חצי מהמרק לבלנדר, מוסיפים את השום הקלוי, ואת פירה עד חלקה למדי. אם אתה רוצה מרק צ ' אנקי, תוסיף את החצי המעורבב בחזרה לסיר. למרק חלק יותר, מערבבים את שאר המרק ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם, ומבשלים כ -10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. לטעום את המרק, ואם זה חומצי מדי, להוסיף סוכר, רק מספיק כדי לקחת את העוקץ. אם תרצה, לשרת עם קרוטונים או כף יוגורט עורר לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך