קינמון-תמרינד מרגריטה
אם יש לכם קאיין, סירופ פשוט, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, תמרינד תאריך צ'אטני, תמרינד מתוק צ' אטני עבור צ'אט, ו BBQ מרגריטה עוף Tostadas עם סלסה Jalapeno מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, מלח, קאיין, וקינמון בקערה קטנה, ואז לשפוך על צלחת.
יוצקים 2 כפות מיץ ליים על צלחת שנייה. הפעל כוס המגישה (כוס מרטיני או מיושן) במיץ ליים כדי לצפות את השפה החיצונית. ואז ספין זכוכית בתערובת קאיין, מסתובב לאט למעיל.
מוסיפים תרכיז תמרינדי, טקילה, מיץ ליים, סירופ פשוט, מיץ לימון וקואנטרו לערבוב זכוכית. למלא בקרח ולנער היטב, כ -30 שניות. מסננים לתוך הגשה זכוכית.
מקשטים עם מקל קינמון אם תרצה.