קיצוב צלעות
קיצוב צלעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1071 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, ספרי רוזמרין שישה אינץ', קברנה סוביניון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מפזרים את הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. חום מכל הצדדים, בערך 8 דקות, בסך הכל.
הסר צלעות מחבת ולהוסיף מרק, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים את המרק, היין, רסק עגבניות בקערה ומערבבים עד מעורבב היטב.
מניחים צלעות, סלרי, גזר, שום, רוזמרין, ובצל בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים בתערובת מרק, מכסים בנייר כסף, ואופים במשך 3 1/2 שעות, או עד הצלעות רכות מאוד.
לחשוף צלחת, להסיר צלעות לצלחת לאוהל אותם עם נייר כסף. מסננים מרק דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים, הזמנת גזר אם תרצה. בזהירות לשפוך את המרק לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. חותכים את פינה אחת ולנקז נוזל לתוך סיר, לעצור לפני שהגיע לשכבת השומן. זרוק את השומן.
מוסיף את הקמח לסיר ומביא לרתיחה על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, במשך שלוש דקות עד הרוטב התעבה.
מגישים רוטב עם צלעות על פני עמילן על פי בחירתך-אטריות—תפוחי אדמה, או פירה ירקות שורש.