קיצוב צלעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1071 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, ספרי רוזמרין שישה אינץ', קברנה סוביניון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 300°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת. חום מכל הצדדים, בערך 8 דקות, בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר צלעות מחבת ולהוסיף מרק, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים את המרק, היין, רסק עגבניות בקערה ומערבבים עד מעורבב היטב.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
יוצקים בתערובת מרק, מכסים בנייר כסף, ואופים במשך 3 1/2 שעות, או עד הצלעות רכות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
לחשוף צלחת, להסיר צלעות לצלחת לאוהל אותם עם נייר כסף. מסננים מרק דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים, הזמנת גזר אם תרצה. בזהירות לשפוך את המרק לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. חותכים את פינה אחת ולנקז נוזל לתוך סיר, לעצור לפני שהגיע לשכבת השומן. זרוק את השומן.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוסיף את הקמח לסיר ומביא לרתיחה על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, במשך שלוש דקות עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
10
מגישים רוטב עם צלעות על פני עמילן על פי בחירתך-אטריות—תפוחי אדמה, או פירה ירקות שורש.